kapel Pniel Leeuwarden

Deze keer te gast in de Pniël kerk of kapel in Leeuwarden. En wij niet alleen, om in de dienst voor te gaan was de ons bekende ds Buijs uit Haulerwijk uitgenodigd. Voor de dienst gaan we altijd  ‘inzingen’  Deze keer een viertal liederen  m.o.a.  “we hebben een machtige Koning”, een prachtig lied.

Omdat we een nieuwe muziek installatie hebben aangeschaft is het eerst wel even wennen, maar vooral  genieten voor de geluidstechnici. En we kunnen er nu weer  jaren mee vooruit.

Ds Buijs had een preek over Prediker2 vers 1 tot 12., een aanbevelenswaardige tekst die U beslist eens moet lezen. Daaruit blijkt hoezeer geld en goed en andere dingen waar wij ons druk over maken er niet toe doen in dit leven, het allemaal lucht (ijdel) is.

Wij mochten ons steentje bijdragen door soms vol overgave , soms heel vrolijk liederen te zingen die er beslist toedoen. Het is altijd prachtig om te zien  hoe de gezichten van de toehoorders  langzaam aan veranderen, er een glimlach op verschijnt, en men spontaan mee begint te zingen en te klappen. We allemaal op één lijn komen te zitten. Dit allemaal tot eer van onze Heer. Het gevoel krijgen dat wij er met z’n allen wel toedoen. AvdM