de Oerdracht Haulerwijk

Een witte kerst dit jaar, prachtig! Maar gelukkig ligt er niet zo veel sneeuw als verleden jaar waardoor de wegen hier in het noorden goed berijdbaar zijn. Dit in tegenstelling tot het midden en zuiden van het land waar de afgelopen tijd 30 tot 50 cm sneeuw is gevallen!

 

 

Na de prachtige Volkskerstzang afgelopen woensdag hebben we op deze 2e kerstdag weer een thuiswedstrijd. Ieder optreden van It Ljochtbeaken is bijzonder te noemen maar vandaag hebben we een primeur. Het is namelijk het eerste optreden waarbij we gebruik maken van ons spiksplinternieuwe geluidssysteem.

 

 

We kunnen nu het koor extra “power”geven en zowel de hoge- als lage tonen van de accordeon versterken evenals een goede mix maken voor de solisten. De reacties van de toehoorders zijn na afloop lovend. Als koor zijn we God dankbaar dat we deze investering hebben kunnen doen  en hierdoor voor Hem nog een stuk kwaliteitswinst kunnen behalen.

 

 

Het was een “muzikale” dienst waarbij Jan Jagersma de trompet bespeelde en Anneke Haaisema het orgel.

 

 

Voorganger Bas Stadens verkondigde ons de blijde boodschap uit 1 Johannes 4 vanaf vers 7: laten we elkaar lief hebben want de liefde komt uit God voort! Ieder die lief heeft is uit God geboren en kent God! Liefhebben kan op vele manieren, het brengen van een bezoekje, sturen van een kaart of even iemand bellen die het erg nodig heeft.

 

Je naaste liefhebben, niet alleen een boodschap voor kerst maar ook voor het nieuwe jaar 2011 wat alweer voor de deur staat!  Jw