Geref. Kerk Wijnjewoude

De vakanties zijn alweer voorbij en we hebben als Ljochtbeakens weer het voorrecht er op uit te mogen trekken. Afgelopen vrijdag 17 september hebben we als koor onze 8e verjaardag gehad. Waar blijft de tijd zeggen we vaak en dat gevoel overheerst nu ook want het is als de dag van gisteren dat we tijdens de gemeentezondag van de Gereformeerde kerk Haulerwijk  een gelegenheidskoortje vormden en kijk nu; een bloeiend koor van meer dan 50 leden die met veel enthousiasme het geloof in de Jezus zingend uitdragen.

 

 

Nu we het toch over getallen hebben; na de presentatie van onze 2e cd “stromen van Zegen” zijn er binnen een jaar meer dan 600 exemplaren verkocht. Het prachtige lied in ons repertoire  ‘Tel uw Zegeningen” is voor het Ljochtbeaken ook zeker van toepassing.

 

 

Dit eerste optreden in het nieuwe seizoen, alweer het 150e optreden, is bijna een thuiswedstrijd. Voor de 3e keer zijn we te gast in de gereformeerde kerk van Wijnjewoude. Zowel voor als na de dienst is er koffie waarbij het veel bijpraten is.

In deze goed bezochte dienst werd er door dominee Knol uit Smilde verteld over Jezus als levensbron. Ook in het aankomende zangseizoen mogen we ook als koor weer uit deze bron putten en uitdelen. Wat een genade.

Jw