herv Kerk Oldeholtpade

Op deze speciale 10 10 10 zondag mochten wij voor de derde maal deelnemen aan een zangavond in de Ned. Herv. Gemeente Oldeholtpade.Het doet je als koor toch goed dat een gemeente voor de derde maal je uitnodigt om te komen zingen bij hun in de kerk.

 

 

Deze 10e van de 10e in 2010 die vele bruidsparen aantrokken om in het huwelijk te treden was niet gering , ondanks dat dit op een zondag viel. Maar ik denk maar zo ieder zijn meug.

 

 

De schriftlezing deze avond kwam uit Jona en is heel interessant om te lezen.Uit deze tijd komt ook het woord Shanty, wat in feite deuntje betekent en samenwerking. Dit komt omdat de galeislaven op een bepaald deuntje moesten roeien.

 

 

 

Dus samenwerking wat ook in een koor moet worden gedaan ,anders komen er kreten van alle kanten. Dominee de Hollander gaf hier prima tekst en uitleg over. Ook vertelde hij dat Jona eigenlijk een verhaal is en niet in de Bijbel thuis hoort.

 

 

 

Al met al hebben toch weer een geslaagde zangdienst beleefd waar een ieder iets van heeft opgestoken en vredig huiswaarts kon keren.  Pv/dS